Sayfalar

Sayfalar

1 Eylül 2015

2016 yılına damgasını vuracak, bayanlar için çok çılgın saç modelleri ve renkleri


   Bayanların en zor seçimlerinden biri de saç modelleri ve saç renkleridir. Bayanların yüz yapısı, ten rengi, göz rengi gibi birçok özelliği saç modeli ve saç rengi seçimini etkileyen önemli unsurlardır. Yanlış saç modeli ve rengi seçimi hayatınızı kabusa çevirerek tüm gününüzün berbat geçmesine neden olabilir. Bu yüzdendir ki bu konuda doğru kişi, doğru kuaförden öneri ve bilgiler almak gerekir.

   2015 yılı saç renkleri modasına damgasını vuran ombre 2016 yılında etkisini kaybediyor. 2016 yılında artık saç uçlarındaki ışıltılar yerine canlı ve dinamik saç renkleri moda olacak. Özellikle bakır tonlarını çok sık göreceğiniz 2016 yılında koyu bakırlardan, dore ve tarçın bakırlara kadar bakırın neredeyse her tonu çok moda olacak. Dilerseniz bakır saç rengini tek başına değil de kahve, bal rengi ve açık sarılarla da karıştırarak çok çılgın saç modelleri ve renkleri elde edebilirsiniz. 2016 yılına damgasını vuracak bir diğer saç rengi ise hiç şüphesiz karamel ve bal rengi sarılar olacak.

   Sarı saç renginin modası hiç geçmiyor ancak 2016 yılında altın ışıltıları ile parlayan sarı renkler de çok revaçta olacak. Özellikle ilkbahar/yaz döneminde sıkça göreceğimiz soft sarılar 2016 yılının favori saç renkleri arasında yerini aldı bile.

   Şimdi dilerseniz 2016 yılına damgasını vuracak, bayanlar için çok çılgın saç modelleri ve renklerine bir göz atalım.








Daha fazla bilgi ve fotoğraf için : 2016 bayan saç modelleri ve renkleri - 2016’nın trend saç modelleri

   Önceki yazımız Şimşek ve yıldırım arasındaki farklar hakkında ilginç bilgiler vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder